Klubben
Forsiden Aktivitetskalender Styret Artikler og div Bli medlem!
Interaktivt
Forum Kjøp og Salg Gjestebok
Mer 2cv
Forhandlere Linker
Kontakt
post@ostfold2cv.com

 

Isak og Theo

Gjesteboka

Skriv i gjesteboka

Postet: 2016-05-01
Arne-Karsten Mathisen. ar-math€online.no
Å være med på en dag eller flere på Bilsenteret kan nok være artig. Men å "låne" bort en av våre kjære små i to uker på denne tiden av sesongen kan være verre vil jeg tro. Det er jo nettopp NÅ som alt foregår, med treffer, hyggeturer o.l. Men det KAN jo skje? Jeg skal ta kontakt med dere og mulige "kandidater" i klubben.
Mvh Arne-Karsten

Postet: 2016-04-22
Kolbjørn Hagen post€khagen.no
Hadde det vært mulig å få besøk på vårt bilsenter i Fredrikstad av noen i klubben en dag eller flere i en Citröenkampanje ? Vi kunne kanskje få "låne" et par biler av medlemmer til utstilling - innendørs - i to uker. Dersom det er mulig å få til noe som kan gagne flere, hadde det vært morsomt. Vennligst ta kontakt med Citröen ansvarlig Martin Fagerås eller daglig leder Tor Martin Karlsen på Bilsenter as. Se vår hjemmeside eller møt oss på Facebok.

Mvh

Kolbjørn Hagen
"Trivsels-leder"

Postet: 2016-04-18
Arne-Karsten Mathisen. ar-math€online-no
Så var vi igjen hjemme hos Bjarne med frue. (tirsdag 5.april).Denne gang for å høre om deres spennende tur til Kambodsja hvor de besøkte et venne-par. Disse driver to barnehjem på ideelt basis.Med verbal, bilder og film fikk vi se LITT av det de fikk oppleve. Se i Citrophile for mer om dette. Takk til Grethe og Bjarne.
Arne-Karsten

Postet: 2015-12-25
Rein-Amund Schultz rein.amund€gmail.com
Fant denne videoen i arkivet.Fikk konvertert den og lagt den på YouTube:
https://youtu.be/ED-zq53RE0M

Har forøvrig den røde 2CV fortsatt. Står stablet på tørr og fin låve i Hobøl. Planer om å få den ut på veien i løpet av de neste 1-2 årene. Får komme tilbake til klubben da...


Postet: 2015-09-19
Bjarne Hansen
Så ble årsmøtet gjennomført. Det sittende styret fortsetter ett år til, og regnskapet ble godkjent. Det var ikke mange som møtte opp denne gangen, dessverre. Dere gikk glip av god mat og drikke hos Arnfinn, samt gode samtaler. Bjarne

Postet: 2015-06-28
Arne-Karsten Mathisen ar-math€online.no
Den 13.juni kjørte vi en tur til Elingaar og til Engelsviken fiskerestaurant. Det kom 4 biler med 6 personer, Kirsti og Arnulf,Bjarne i Arnfinns 2CV, Jan i sin SM og Guri og Arne-K i Tulutta.Vi få hadde en hyggelig "samling".

<< Forrige Neste >>
Webløsning levert av: www.lundbyweb.com
Copyright © Østfold 2cv-klubb 2006
Gyldig W3C HTML4.01/CSS